Bedrijven

Als ondernemer hoeven wij u niet te vertellen dat goed personeel goud waard is. Loyale, plichtsgetrouwe en hardwerkende werknemers zijn echter dun gezaaid. Bovendien genieten werknemers van uitgebreide rechten waardoor het voor een onderneming financieel zware gevolgen kan hebben indien men zonder harde bewijzen stappen onderneemt tegen een werknemer

Wij bespreken met u de problematiek waarmee uw onderneming wordt geconfronteerd en stellen een onderzoeksstrategie op maat van de specifieke noden op, al dan niet in overleg met uw advocaat. 

Onze onderzoekers zijn van overheidswege gemachtigd tot het uitvoeren van daden van opsporing voor onze cliënten. Van deze opsporingsdaden wordt een chronologisch verslag, ondersteund met beeldmateriaal opgesteld. Dit verslag is bovendien in rechte bruikbaar of evengoed rond de onderhandelingstafel. 

Ons kantoor staat garant voor absolute discretie. Wij geven nooit informatie vrij betreffende onze cliënten. Onze onderzoeksrapporten worden enkel overhandigd aan de cliënt, welke volledige zeggenschap heeft betreffende de eindbestemming hiervan.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x