15 maart 2019

Waarom kiezen voor Engels & Partners?

Waarop moet u letten bij de keuze van een privé-detective?

Waarom kiezen voor Engels & Partners?

Wij werken enkel met wettelijk vergunde privé-detectives. Een vergunde privédetective zal u op uw vraag een identificatiekaart kunnen voorleggen met daarop vermeld een vergunningsnummer. Aan de hand van dit vergunningsnummer kan u nagaan of een onderzoeker werkelijk vergund is en dus de activiteiten van een privé-detective mag uitoefenen, maar u kunt ook nagaan vanaf wanneer een vergunning werd toegekend is en of hij of zij dus wel zo ervaren is als wordt beweerd.
Een wettelijk vergunde detective zal u, zoals wettelijk verplicht, een rapport afleveren waarop melding wordt gemaakt van een vergunningsnummer. Dit is van belang indien u dit eindrapport als overtuigingsstuk wenst in te brengen in een procedure voor de rechtbank.

Aarzel niet om door te vragen naar de andere kwalificaties van een een onderzoeker. De verplichte opleiding die gevolgd moet worden in kader van het bekomen van een vergunning als privé-detective is een minimumvereiste. De zaakvoerder van Engels & Partners is criminoloog en lid van de Nationale Beroepsunie van privé-detectives van België, alsook lid van Voka. De andere zaakvoerder, eveneens criminoloog, werkte bovendien jarenlang in een advocatenkantoor als office manager.
Bovendien blijven wij niet stil staan en volgen infosessies, seminaries, bijscholing en opleidingen. Levenslang leren is bij ons het motto.

Wij houden rekening met de strikte regelgeving waaraan privé-detectives zich dienen te houden bij het uitvoeren van hun activiteiten. Aarzel niet expliciet te vragen wat wettelijk gezien mag en kan zodat u niet voor verrassingen komt te staan als blijkt dat het eindrapport dat u ontvangt van een privé-detective inbreuken bevat waardoor u het niet voor officiële instanties kunt gebruiken omdat het bewijsmateriaal niet wettelijk werd verkregen. Wij werken samen met een vast team van collega's die hoogopgeleid en uiterst gekwalificeerd zijn voor de taken die wij hen toebedelen en wij hebben het grootste vertrouwen in hen. 

Een privédetective is voorts verplicht om voorafgaand aan de uitvoering van een onderzoek een overeenkomst op te stellen met de cliënt. Hierbij moeten onder andere duidelijke tarieven worden afgesproken en de duurtijd van het onderzoek. Engels & Partners vermeldt in haar overeenkomsten duidelijk het uurtarief, de verplaatsingskost en (eventuele) andere bijkomende kosten.

Bovendien laten wij u standaard na elke observatie weten op hoeveel de teller inmiddels staat en u kunt op elk moment beslissen het onderzoek stop te zetten. Werkt u met een beperkt budget? Laat ons dit dan op voorhand weten zodat wij de strategie en inplanning van observaties hierop kunnen afstellen.

Op basis van onze activiteiten maken wij na afloop van het onderzoek een eindrapport voor u op. Wij bieden de garantie dat dit een kwalitatief hoogstaand verslag is waardoor u geen schroom moet hebben om dit voor te leggen aan uw advocaat of als overtuigingsstuk voor de rechtbank. Ons rapport is ons visitekaartje.

Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar en u kunt ons altijd contacteren voor vragen in verband met uw lopende dossier.

Wat verwachten wij van u als cliënt?

Dat u ons alle voor het onderzoek relevante informatie overmaakt. Wij vragen dit om onze onderzoeksopdracht naar behoren te kunnen uitvoeren en hiervoor moeten wij behoorlijk door u geïnformeerd zijn. Dit is in uw eigen belang. Voorts vragen wij u om u niet in te mengen in het onderzoek en ons op zelfstandige wijze ons onderzoek te laten uitvoeren. Wij maken de inlichtingen die wij inwinnen bij het vervullen van onze opdracht aan niemand anders bekend dan de opdrachtgever tenzij aan personen die door u zijn gemachtigd, zoals uw advocaat.

Nog vragen? Aarzel niet ons te contacteren, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Relevante links:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x