Onze troeven

Waarom kiezen voor Engels & Partners?

Wij zijn een wettelijk erkend detectivekantoor waar de waarden professionaliteit, discretie en kwaliteit centraal staan. De vennoten van Engels & Partners zijn man en vrouw, beide criminologen en wettelijk vergunde privé-detectives met onder meer legal ervaring.

Een overzicht van onze troeven:

  • Ons kantoor beschikt over een unieke criminologische en juridische expertise met meer dan 20 jaar gedeelde ervaring. De zaakvoerder heeft zelf o.a. een master in de criminologische wetenschappen, lees hier het interview dat door hem werd gegeven aan de Universiteit Gent.
  • Al onze detectives zijn wettelijk vergund door Binnenlandse Zaken, een noodzakelijke voorwaarde om dit soort activiteiten te mogen uitvoeren en om een onderzoeksrapport te kunnen afleveren dat u in rechte kunt gebruiken.
  • Wij werken zowel met mannelijke als vrouwelijke detectives, een zeldzaamheid in het detectivelandschap. 
  • Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar en dit 24u per dag. Wij zijn steeds bereikbaar en kunnen op korte termijn een dossier opstarten indien nodig.
  • Tussentijdse terugkoppeling is mogelijk waardoor u op de hoogte bent van de stand van zaken van het onderzoek.
  • Onze specialiteit bestaat uit het langdurig observeren en schaduwen van personen.
  • Wij streven naar 100% efficiëntie voor de cliënt en hanteren een volledig transparant prijsbeleid met duidelijke afspraken. Wij hanteren een vast uurtarief zonder duurdere weekend- of nachttarieven en allerhande extra's. Bovendien laten wij u standaard na elke observatie weten op hoeveel de teller inmiddels staat. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te weten hoeveel een onderzoek door een detective voor u zou kosten.
  • De resultaten van ons onderzoek zijn in rechte bruikbaar.
  • U bepaalt de duur van het onderzoek en kunt op elk moment het lopend onderzoek beëindigen mits tijdige kennisgeving.

Wij voeren opdrachten uit over het volledige grondgebied van België met een focus op de West- en Oost-Vlaanderen, het Waasland, Antwerpen en Brussel, en beschikken over een netwerk van privédetectives in Europa dat ons in staat stelt om eveneens op legitieme wijze buiten de landsgrenzen vaststellingen te doen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x