Onze troeven

Waarom kiezen voor Engels & Partners?

Wij zijn een wettelijk erkend detectivekantoor waar de waarden professonaliteit, discretie en kwaliteit centraal staan. De vennoten van Engels & Partners zijn man en vrouw, beide criminologen en wettelijk vergunde privé-detectives met onder meer legal ervaring.


Een overzicht van onze troeven:

  • Al onze detectives zijn wettelijk vergund door Binnenlandse Zaken.
  • Wij werken enkel met ervaren en hoogopgeleide onderzoekers zoals criminologen, juristen, psychologen, en werken zowel met mannelijke als vrouwelijke detectives. De zaakvoerder heeft zelf o.a. een master in de criminologische wetenschappen, lees hier het interview dat door hem werd gegeven aan de Universiteit Gent.
  • Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar en dit 24u per dag. Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen op korte termijn een dossier opstarten indien nodig.
  • Onze specialiteit bestaat uit het langdurig observeren en schaduwen van personen.
  • Wij streven naar 100% efficiëntie voor de cliënt en hanteren een volledig transparant prijsbeleid met duidelijke afspraken. Wij hanteren een vast uurtarief. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te weten hoeveel een onderzoek door een detective voor u zou kosten.
  • U bepaalt de duur van het onderzoek en kunt op elk moment het lopend onderzoek beëindigen mits tijdige kennisgeving.

Wij voeren opdrachten uit over het volledige grondgebied van België met een focus op de regio's Gent, Waasmunster, Lokeren, Sint-Niklaas, Beveren, Antwerpen en Brussel en beschikken over een netwerk van detectives in Europa dat ons in staat stelt om eveneens op legitieme wijze buiten de landsgrenzen vaststellingen te doen.

Onze troeven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x