Detective Gent - Waasland - Antwerpen - Brussel

Over ons

Engels & Partners is een wettelijk erkend detectivekantoor waar de waarden discretie, kwaliteitsvol werk en ethiek centraal staan. Wij voeren opdrachten uit over het volledige grondgebied van België en beschikken over een netwerk van detectives in Europa dat ons in staat stelt om eveneens op legitieme wijze buiten de landsgrenzen vaststellingen te doen.

Aan het hoofd van Engels & Partners staat J. Engels: gecertificeerd privédetective conform de wet van 19 juli 1991 met als vergunningsnummer 14.1839.09, master in de criminologische wetenschappen en lid van de beroepsvereniging van privé-detectives van België. Lees hier het interview dat werd gegeven op vraag van Universiteit Gent.

Wij hebben ervaring in een brede waaier van situaties en problematieken en staan frequent in communicatie met advocaten in functie van het dossier. Bovendien kennen wij de werking van politie, magistratuur en administratie en volgen wij de rechtspraak en wetgeving op aangaande privé-detectives.

Een overzicht van onze troeven:

​​​​​​​
  • Al onze detectives zijn wettelijk vergund door Binnenlandse Zaken.
  • Wij werken enkel met ervaren en hoogopgeleide onderzoekers zoals criminologen, juristen, psychologen, en werken zowel met mannelijke als vrouwelijke detectives. De zaakvoerder heeft zelf o.a. een master in de criminologische wetenschappen.
  • Wij zijn 7 dagen op 7 bereikbaar en dit 24u per dag. Wij zijn altijd bereikbaar en kunnen op korte termijn een dossier opstarten indien nodig.
  • Onze specialiteit bestaat uit het langdurig observeren en schaduwen van personen.
  • Wij streven naar 100% efficiëntie voor de cliënt en hanteren een volledig transparant prijsbeleid met duidelijke afspraken. Wij kloppen geen uren enkel en alleen om uren te kloppen. Bovendien laten wij u standaard na elke observatie weten op hoeveel de teller inmiddels staat en u kunt op elk moment beslissen het onderzoek stop te zetten. Vraag vrijblijvend een offerte aan om te weten hoeveel een onderzoek door een detective voor u zou kosten.
  • U bepaalt de duur van het onderzoek en kunt op elk moment het lopend onderzoek beëindigen mits tijdige kennisgeving.


Wij voeren opdrachten uit over het gehele grondgebied van België en beschikken over een netwerk van detectives in Europa welke ons in staat stelt om eveneens op legitieme wijze buiten de landsgrenzen vaststellingen te doen.

© 2019 Engels & Partners - Detectives - Experten