Omgangsregeling kinderen

Onenigheid omgangsregeling kinderen

Controle omgangsregeling

Het is in het belang van uw kind dat gemaakte afspraken of een door de rechtbank opgelegde regeling aangaande het co-ouderschap gerespecteerd worden. Treedt uw ex-partner de omgangsregeling met de voeten of hebt u uw twijfels bij de tijdsbesteding van uw ex-partner wanneer deze de kinderen heeft, aarzel dan zeker niet om bij ons advies in te winnen.

Wij kunnen de nodige bewijzen verzamelen van het niet naleven van de omgangsregeling, alsook nagaan of wel zorg gedragen wordt voor de kinderen door uw ex-partner of door diens nieuwe partner. Bovendien is omgangsrecht een persoonlijk recht, vermoedt u dat uw ex-partner zelf helemaal niet omkijkt naar de kinderen? Ook dan kan onze tussenkomst in uw voordeel spelen indien u de verblijfsregeling wilt aanvechten.


Alimentatie

Dient uw ex-partner u alimentatie te betalen maar vermoedt u dat hij of zij inkomsten voor u achterhoudt of zwartwerk verricht? Of is uw ex-partner u alimentatie verschuldigd maar komt hij of zij de regeling niet na onder het voorwendsel dat hij of zij dit niet kan betalen? Wij kunnen voor u nagaan of uw ex-partner er niet aangegeven inkomsten op nahoudt zodat dit het bedrag van uw alimentatie ten goede kan komen.

Bent u uw ex-partner alimentatie verschuldigd, maar vermoedt u dat uw kind gestopt is met zijn of haar studies of zelfs al een eerste job heeft? Ook dit kunnen wij voor u nagaan zodat u kunt stoppen met het betalen van alimentatie.


Relevante links:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x