Verzekeringen

Verzekeringsfraude

Verzekeraars zijn kwetsbaar voor oplichters en fraudebestrijding is geen overbodige luxe. Om informatie in te winnen en bewijsmateriaal te verzamelen met betrekking tot de echtheid van schadeclaims en verhoren af te nemen is een vergunning van privé-detective echter een vereiste.

Wij treden op voor verzekeringsmaatschappijen en kunnen worden ingeschakeld voor het ondervragen van personen, mogelijke fraude te onderzoeken of voor het uitvoeren van observaties in kader van arbeidsongevallen of persoonsongevallen.

Frauduleuze schadeclaims

U kunt ons inschakelen voor mogelijk frauduleuze schadeclaims binnen de verzekeringstakken arbeidsongevallen en persoonsongevallen, brandverzekering en alle risico's, diefstalverzekering, familiale verzekering en autoverzekering. Wij gaan hierbij na of schade wordt overdreven of verzonnen, er sprake is van opgezet spel of bewust informatie wordt achtergehouden.

Van onze vaststellingen wordt een rapport opgemaakt met daarin een gedetailleerd overzicht van onze verrichte activiteiten, met vermelding van de data, plaatsen en uren waarop die activiteiten zijn verricht, alsook ondersteunend beeldmateriaal.

Onze onderzoekers hebben een criminologische en menswetenschappelijke achtergrond met ervaring en kennis van zaken aangaande gesprekstechnieken en criminaliteitsfenomenen (diverse vormen van fraude in het bijzonder waaronder verzekeringsfraude).

Contacteer ons vrijblijvend en informeer naar de mogelijkheden en onze tarieven.

Relevante links:

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x